fbpx

Diensten

De laatste tijd is er dankzij de nieuwe generatie smartphones een sterke groei van mobiel internet en apps. Het mobiele internet is nu zelfs groter dan het web, alhoewel het web zich ook blijft ontwikkelen in het aanbieden van mogelijkheden en toepassingen. Mobiel en online, wie is dat tegenwoordig niet? App-Experts ontwikkelt applicaties om uw bedrijf meer succes, winst en kwaliteit te bieden. Wij zij er om u te ondersteunen met advies in concept en design, ontwikkeling en onderhoud. 

Projecten

Laat uw dromen uitkomen! Ziet u liever met uw eigen ogen de mogelijkheden en ervaring van App-Experts? Kijk dan op onze projecten pagina naar een overzicht van ons werk. Het is voor ons een eer om uw project hier binnenkort aan toe te voegen. 

 

Android

Android, wie kent het nou niet? Samsung, HTC, nieuwe tablets, maar zelf televisies draaien op Android. Google’s Android domineert het midden segment van de markt. Het is in trek bij veel consumenten. Het ontwikkelen voor Android is daarom ook een kunst op zich. App-Experts heeft ervaring met android sinds 2009. Uw App is onmisbaar in de Google Playstore! 

iPhone/iPad (iOS)

Apple startte in 2005 de smartphone-revolutie met de iPhone. Apple domineert het top segment van de markt. Het doelgroep van Apple is gebruikers die graag online veel tijd doorbrengen en moeiteloos meer willen betalen dan bijvoorbeeld Android gebruikers. Wij helpen u graag aan een markt-brekende App in de Appstore! App-Experts heeft sinds 20011 ervaring met het ontwikkelen voor iPhones en iPad apps (iOS). Wij helpen u graag aan een functionele App.

React Native

React Native, ook wel ‘the hybrid’ App genoemd. Een vrij nieuw computertaal waarmee de developer één script ontwikkelt voor zowel Android als iOS. Dit scheelt niet alleen in tijd, maar ook in geld. Waarom kiest men dan niet altijd voor React Native? Dat is afhankelijk van waar u de App voor nodig hebt. Zou u graag een React Native App willen en wilt u weten of dit de juiste App is voor uw bedrijf? Boek dan een vrijblijvend adviesgesprek in! App-Experts heeft ervaring met React Native apps sinds 2016.

PHP

Ondanks dat de mobiele Apps de websites overstijgen, is een sterk gefundeerde website toch het visitekaartje van uw bedrijf. Een andere, maar niet mindere scripting taal is de PHP. In combinatie met MongoDB database of MySQL is dit een droom die uitkomt. Apps-Experts heeft ervaring met PHP sinds 2010. Wij helpen uw bedrijf met liefde en passie om een PHP site neer te zetten dat geen oog heeft gezien en waar niemand iets zal ontgaan. 

Mobile websites

Mobiele websites zijn onmisbaar als uw bedrijf een App heeft, maar al helemaal als uw bedrijf dat niet heeft. Alle internetgebruikers kunnen de mobiele websites gratis en eenvoudig bereiken, zonder het probleem te hebben van een platform en downloads. Daarnaast is het gemakkelijk om deze mobiele websites vanaf een centrale locatie te onderhouden. App-Experts heeft ervaring met HTML sinds 2010. Al een website, maar niet geschikt voor mobiel? Wij fixen dit graag voor u! 

Grafisch Design

Grafisch Design is dé look van uw merk. App-Experts biedt kwalitatieve logo’s, branding, App design, Web design om vanaf het eerste moment een goede indruk bij uw klant te creëren. App-Experts heeft ervaring met Fullstack Adobe, waaronder Illustrator, Photoshop CC en InDesign. Wij helpen u graag aan een krachtige, strakke en strategische design waar ment ú tegen zal zeggen.